Sommarväder

med Inga kommentarer

Nu är det hög tid att uppdatera på bloggen!

Vi har pysslat med lite av varje sedan senaste inlägget. Bl a hade vi bakluckeloppis med trädgårdscafé i lördags. Det var soligt och varmt men det kom ändå en del kunder. Fikat var nog det som gick bäst!

Mycket prylar
Bakluckeloppis på gårdsplanen

Björn har målat magasinets framsida och dörrarna på övervåningen fick ny färg.

Det har funnits en del planer för detta vackra hus men inga är förverkligade än så länge.
Vad tycker du vi skulle ha i magasinet?

Ankhuset
Nymålad övervång på magasinet

Fåren på Henstad gör sina sista veckor som gräsklippare åt Karlstad kommun. Det är så kul att de boende runt fårhagen uppskattar våra får och lamm. Barnen på förskolan har utsikt över fårhagen från sin lekplats och många har sina promenadrundor runt hagarna.

Anledningen att fåren betar på kommunens mark är att vi hade lite dåligt med bra beteshagar hemma runt gården och det behövs flera hagar för att växelbeta. Kommunen kollade upp lite olika områden och vi ville helst ha dem på kommunens mark i Skåre där vi bor för det är enklast då de ska ha vatten och tillsyn varje dag. Tyvärr var inte Skåreborna så sugna på att ha får i villaområdet så blev det Henstad istället. Det visade sig vara helt perfekt, särskilt som alla boende vi stött på där är positiva och hjälpsamma.

Då jag var dit med vatten förra veckan höll jag på att få en fripassagerare :)

Söt katt
Fripassagerare

Tackor med tacklamm

 

Idag fick jag samtal om ett framtida projekt, det kan bli väldigt spännande! I oktober hoppas jag kunna berätta mer om det :)

 

Kommentering stängd.