Utflykter

med Inga kommentarer
Hund
Ull åker bil

Igår skulle Wilma spela fotboll med sitt lag, Hertzöga, borta mot Rävåsen i Karlskoga. Eftersom vi skulle bli borta hela kvällen så fick Ull åka med.

Han gillar inte min bil men igår hoppade han in så snart vi ställt in buren. Han har varit med på några skogsturer på sistone så det var nog det han var sugen på.

Då vi släppt av Wilma och två lagkompisar på Kilsta IP så fortsatte jag och Ull till Lekeberga för att leverera lite aloeveraprodukter. Ull är född på Lekeberga och vi köpte honom av Ingrid och Nils Drakenberg då han var åtta veckor i mars 2011.

Igår var inte Ingrid hemma eftersom hon är i Stockholm och arbetar som herde på Djurgården med Kungens får. Vi träffade Nils som var hemna på Lekeberga och även Ulls mamma, Maxa. Vi fick även busa lite med den dansksvenska gårdshunden, Abba.

Tillbaka på ett soligt Kilsta IP fick vi se Hertzöga kämpa på in i det sista men det hjälpte tyvärr nte då Rävåsen var för starka för dagen.

 

Hertzöga F00
Wilma spelar match mot Rävåsen
Border collie
Maxa

 

Mölndal
Villa Korndal. Forevers huvudkontor.

 

Hund
Abba, dansk-svensk gårdshund

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag fick Björn göra en utflykt till Mölndal på väg hem från jobbet i Göteborg för att fylla på förrådet med lite aloeveraprodukter.

Han blev imponerad av kontoret!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentering stängd.